ave666satanas
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
МИСТИКА [36]
ИСТОРИЯ ЕГИПЕТА [19]
ОРДЕНЫ [14]
РЕЛИГИЯ:ХРИСТИАНСТВО [10]
РЕЛИГИЯ:ИСЛАМ [3]
РЕЛИГИЯ:SATANISM [15]
Интернет и компьютеры [24]
ВЕЛИКИЕ ЛЮДИ [7]
"THE DA VINCHI CODE" (Dan BROWN) [1]
Литература
ANGELS AND DEMONS (Dan BROWN) [0]
MASONLUK NEDIR ? [4]
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 12
Главная » 2008 » Декабрь » 14 » Aylara göre xarakter
Aylara göre xarakter
19.57.56

Yanvar 

Hirsli ve ciddi olurlar. Öyrenmeyi ve öyretmeyi xoşlayırlar. Ağıllı ve planlı hereket edirler,çox işleyirler ve ürekden. Derin hissleri olan insanlardırlar,insani nece xoşbext edeceklerini bilirler. Çox heyecanlanirlar,romantikdirler amma sevgilerini ifade etmekde eziyyet çekirler,uşaqlari sever, sadiq heyat yoldaşı olurlar,çox qisqancdirlar,sosial terefden zeifdirler. 

Fevral 


Xirda şeylere önem verirler,deyişkendirler, sessiz,utancağdirlar. Özlerine bir o qeder de güvenmirler. Dürüstdüler, bezen tez inciyirler, deqiq olmayan işlerden xoşlari gelmir,inadcildirlar. Xeyallarinin ardinca gedirler. 

Mart 

Utancağ, esrarengiz , merd ve göze yatımlı, rahatliği seven insanlardirlar. Kimese xidmet etmekden zövq alirlar. Asanca hirslenmezler. Nezakete önem verirler,intiqamçıdırlar,seyahet etmeyi ,diqqet çekmeyi sevirler. Templi musiqileri sevirler,çox deyişkendirler. 

Aprel 

Aktiv ve enerjilidirler. Tez qerar verib,tez peşman olurlar. Mentiqini dinleyirler. diplomatik işlere çox yarayirlar,insanlara teselli vermeyi sevirler,dostlarinin sixintilari, ehtiyaclari ile maraqlanirlar. Cesurdurlar, maceralari sevirler. Sevgisini belli edirler. Hafizeleri güclüdür. Baş ağrilari çox olur. 

May 

Sertdirler,tez hirslenirler. Fiziki gözelliye önem verirler. Xeyal qurmağı sevirler, qabaqgören insandirlar. Onlari sakitleşdirmek asandir. Anlayışlıdırlar. Qulaq ve boyun hisseleri hessasdir. edebiyyatla maraqlanirlar. Evde oturmağı sevmirler,uşaqlari çox sevirler. 


Iyun 


Eyni anda birden çox şey düşünürler. şirin dilli,hessas,qerarsiz,komik ve eylencelidirler. Tez ünsiyyete girmeyi bacarirlar, tez dost olurlar,tez inciyendirler ,çox inadcildirlar. 


Iyul 


Gözel sirrdaşdirlar. Onlari başa düşmek çetindir. Çox qürurludurlar. Başqalarinin düşüncelerine çox önem verirler. Her şeyle maraqlanandirlar, kin saxlamirlar, göze yatimlidirlar. Tek qalmağı sevirler. Dost sixintisi çekmirler. Ağir işleri sevirler, onlari fikirlerinden döndermek çetindir. Medelerinde problem ola biler. 

Avqust 

Zarafati sevirler. Qorxulari yoxdur,liderlik ve özellikleri var. Asanliqla fikirlerini deyişdirmek olur. Diqqetli ve tedbirlidirler. Yol göstermeyi sevirler,romantikdirler. 


Sentyabr 


Çox yaxşı dinleyicidirler,sadiq ve güvenilesi insanlardirlar. Işleri üzerlerine götürmeyi sevirler. İnsanlarin sehvlerini üzlerine vurmağı, idman ve seyaheti sevirler. Münasibetlerinde seçicidirler. Hisslerini gizledirler. 


Oktyabr 

Her kesle söhbet etmeyi sevirler. Yalani ,uydurmalari sevmirler. Dostlarina çox önem verirler. Asanliqla küsüb barişirlar. Kömeklerini teklif etmirler,başqalarinin düşüncelerine önem verirler. Özlerine bir o qeder de güvenmirler. Etrafindakilardan tez tesirlenirler. 


Noyabr 

Eylenceli insandir. Insanlara asanliqla tesir edirler,çalışqandirlar, Kontrolu ele almağı sevirler. Yaxşi liderdirler. Kömek etmeyi sevirler ve bunu içden edirler. Sürprizleri xoşlayirlar. Sehvleri bağışlamirlar, iradece güclüdürler,derin hissleri sevirler. Her kesi olduğu kimi qebul edir,sirr saxlamağı bacarirlar. 


Dekabr 

Sadiq,merd,sebirsizdirler. Birlikde vaxt keçirmek üçün eylenceli insandir. Ezimli ,sosial yönden qüvvetlidirler. Dostlarini özlerinden çox düşünürler,hirsleri uzun çekmir. Sevildiyin

Просмотров: 1473 | Добавил: ave666satanas | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Приветствую Вас,
Гость!
Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz